23948sdkhjf

Dansk køkkenchef for Europas første undervandsrestaurant

Den nye restaurant ’Under’ hviler direkte på havbunden ved Norges barske sydkyst
På norsk har ordet ’Under’ samme dobbeltbetydning som på dansk: ’under’ og ’vidunder’.

Begge begreber kan man ifølge den norske turistorganisation Visit Norway uden tøven anvende om Europas første undervandsrestaurant, som åbnede den 20. marts ved Norges barske sydkyst.

Den 34 meter lange monolitiske bygning, tegnet af et af Norges kendteste ...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Søfart, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094