23948sdkhjf

Semco Maritime vinder Tyra-ordre

Semco Maritime har vundet en EPCI-kontrakt til Total som en del af ‘Tyra Redevelopment Project’ i den danske del af Nordsøen.

Det oplyser Semco i en pressemeddelelse.

Kontrakten går ud på, at Semco Maritime skal udføre det forberedende ingeniørarbejde og efterfølgende systeminstallation på fem ubemandede satellitplatforme på Tyra-komplekset. Det indledende planlægningsarbejde er påbegyndt, og hele projektet, der beskæftiger ca. 25 medarbejdere, skal være færdigt i oktober.

Tyra-komplekset består af to centrale forarbejdningsplatforme, Tyra Øst og Tyra Vest, og fem ubemandede satellitproduktionsplatforme. Mens forarbejdningsplatformene genopbygges, bliver de fem satellitplatforme sat på standby under ombygningsfasen.

Læs også: Semco Maritime satser på Tyra Future

Satellitterne skal kunne udføre mindre operationer og tillade, at der bliver udført vedligeholdelse, inspektion og beskyttelse af udstyr. Semco Maritime's arbejde indbefatter også installation af midlertidige dieselgeneratorer på flere satellitter og isolering af processystemer for at kunne garantere et sikkert arbejdsmiljø på Tyra Øst og Tyra Vest.

I installationsperioden vil to teams af specialister fra Semco Maritime specialister blive indkvarteret på ’walk-to-work’-skibe, hvor de i 14-dages skift skal sikre levering i rette tid og kvalitet.

- Vi glæder os over, at Total har valgt Semco Maritime som deltager i dette storslåede genopbygningsprojekt, der har stor positiv indvirkning på den danske energiforsyning. Det er et meget udfordrende projekt, der involverer mange parter fra hele verden, hvilket gør samarbejde, kvalitet og rettidig levering endnu vigtigere, siger Claus Ross Eilersen, direktør for Projects and Services i Semco Maritime, i pressemeddelelsen.

Tyra-feltet har i årtier været Danmarks vigtigste gasfelt og behandler 90 pct. af den nationale gasproduktion. I løbet af årene er platformene gradvist sunket med mere end fem meter, så komplekset nu kræver ombygning for at sikre produktion i de kommende mange år.

Læs mere: Total og partnere giver Tyra make-over for 21 milliarder

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141