23948sdkhjf

Norden udvider i Vestafrika

Et nyt kontor i Abidjan i Elfensbenskysten skal hjælpe til at øge Nordens aktiviteter i Vestafrika.

Der er tale om rederiets 11. kontor. Norden har haft aktiviteter i regionen i flere år, og med åbningen af et kontor er Norden repræsenteret på alle kontinenter bortset fra Antarktis. 

- At være tæt på vores kunder, kende deres behov og bidrage til logistisk optimering er en del af Nordens overordnede mål om ’enabling smarter global trade’. Jeg er meget glad for, at Norden er med ved frontlinjen i udviklingen af den maritime logistik og infrastruktur i regionen, siger Nordens adm. direktør Jan Rindbo i en pressemeddelelse.

At valget falder på lige netop Abidjan hænger ifølge rederiet sammen med, at byen er et regionalt centrum, der forbinder det fransktalende Afrika og huser mange nøgleinstitutioner, som arbejder på tværs af Afrika.

Selvom Jan Rindbo glæder sig over, at Norden er med til at udvikle den maritime logistik og infrastruktur i regionen, betyder det dog ikke, at Norden kommer til at investere direkte i infrastruktur i havne. Det fortæller han i et interview med Børsen.

- Derimod kan det være relevant, at vi eksempelvis træder til med investeringer i særligt udstyr, der er brug for til at betjene vores transporter, siger han til mediet.

Ifølge Børsen flytter Norden i dag 2,2 mio. ton tørlast til og fra Vestafrika på årlig basis. Målet er dog at mere end fordoble den mængde i løbet af de næste to år.

Læs også: Ny forretningsmodel giver plus hos Norden

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078