23948sdkhjf

ADP's direktør fratræder

ADP, der ejer havnene i Fredericia, Middelfart og Nyborg, må nu se sig om efter en ny adm. direktør. 

I en pressemeddelelse oplyser havnevirksomheden, at adm. direktør Nils Skeby fratræder med virkning fra 1. maj 2019, men at ADP's økonomidirektør Villads Kirkegaard-Jensen netop er blevet konstitueret som adm. direktør med virkning fra 1. februar 2019.

Da Nils Skeby nu har gennemført den fornyelse og turn around, han blev ansat til, har Nils Skeby ønsket at stoppe i ADP A/S for at fortsætte med forretnings- og projektudvikling uden for rammerne af ADP, skriver ADP i pressemeddelelsen.

Nils Skeby har gennem de seneste tre og et halvt år stået i spidsen for en fornyelse og succesfuld udvikling af havneselskabet Associated Danish Ports A/S. Udviklingen har bl.a. omfattet ændring af ADPs kerneforretning, så selskabet ikke længere i samme omfang er afhængigt af indtægter fra olien fra Nordsøen.

Han har også været ansvarlig for en række investeringer i havnene. Det gælder blandt andet etableringen af Taulov Dryport A/S, hvor målet er at udvikle landets største logistikcenter i samarbejde med pensionsselskabet PFA.

Nils Skeby vil frem til den 1. maj 2019 bistå ADP i "nogle specifikke projekter", fremgår det af pressemeddelelsen.

Læs også: Bredden skal være styrken på Fredericia Havn

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109