23948sdkhjf

Aalborg Havn får ny driftschef

Søren Bæk Christensen skal som ny driftschef binde Aalborg Havns driftsafdeling tættere sammen med datterselskabet Aalborg Stevedore Company

En ny driftschef er tiltrådt i Aalborg Havn Logistik A/S ved indgangen til det nye år.

Det oplyser Aalborg Havn i en pressemedddelse.

Der er tale om Søren Bæk Christensen, som i den seneste årrække har han været adm. direktør i Aalborg Havn-koncernens datterselskab, Aalborg Stevedore Company A/S. En stilling, han beholder sideløbende med den nye stilling. 

Hensigten med organisationsændringen er nemlig at styrke samarbejdet og synergierne mellem Aalborg Havn Logistiks driftsafdeling og Aalborg Stevedore Company. Og set i dét lys er Søren Bæk Christensen ifølge koncerndirektør Claus Holstein det oplagte valg til jobbet.

- Søren har indgående kendskab til driftsarbejdet på havnen, og han er derfor den helt rette til at binde Aalborg Stevedore Company og Aalborg Havns driftsafdeling tættere sammen – både på det forretningsmæssige og det medarbejdermæssige plan, siger Claus Holstein i pressemeddelelsen.

Det er ikke kun internt hos Aalborg Havn, man vil kunne mærke effekten af samarbejdet mellem de to virksomheder. Kernen i det tættere samarbejde er nemlig at blive bedre til at udnytte ressourcerne i fællesskab og på tværs – og herved optimere arbejdsgangene på havnen. 

- Det gør os i stand til at reducere omkostningerne og strømline processerne, og det vil helt sikkert gøre samarbejdet med havnens brugere mere smidigt og effektivt, siger Søren Bæk Christensen og fortsætter: 

- Jeg går ydmygt til opgaven, men mener samtidig, at jeg har noget at byde på. Der er stort udviklingspotentiale i et tættere samarbejde, og jeg råder over en flok utroligt dygtige medarbejdere, så jeg glæder mig til at komme i gang med processen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094