23948sdkhjf

Michael Guldmann Petersen ny COO i Scandlines

Scandlines har fået ny operationel direktør med base i Rødby

Færgerederiet Scandlines har udnævnt en ny direktør for operationen. Den nye direktør, der har fået titlen COO, er hentet i egne rækker i form af Michael Guldmann Petersen, der blev ansat som SVP Route Management & Operations i Scandlines sidste år.

Sidan da har han haft det overordnede ansvar for al drift og vedligehold på søen, i havnene og i terminalerne. Nu har han også en plads i direktionen, ligesom han indtræder i bestyrelsen for Scandlines GmbH.

- Siden Michael kom til Scandlines i januar 2017, har han ydet en super indsats. Vi har allerede kunnet drage stor nytte af hans imponerende erfaring fra den maritime verden i både ind- og udland. Da vi samtidig ønsker at styrke vores fokus på trafikmaskinerne og infrastrukturen, finder vi det rigtigt at udvide gruppen med Michael, siger CEO Søren Poulsgaard Jensen.

Michael kom til Scandlines fra en stilling som Port, Rail & Marine Manager for en jernmine i Sierra Leone, hvor han havde ansvaret for at opbygge en organisation af lokal arbejdskraft til drift af havn og jernbane og for at rekonstruere virksomheden.

Før dette havde Michael forskellige ledende stillinger i den maritime branche som blandt andet Operations Manager og General Manager i Holland, Nigeria og Italien. I Danmark har Michael Guldmann Petersen blandt andet arbejdet for rederierne Maersk, Torm og Norden. 

Michael Guldmann Petersen er født i 1967. Han har en skibsførereksamen fra København samt en række lederuddannelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097