23948sdkhjf

Bornholmsk kontaktråd vil følge op på Molslinjen

Imens Bornholmslinjen i en redegørelse fremviser højere tal end sidste år, vil øens trafikkontaktråd følge op på kritik af rederiet

Den højlydte kritik af Bornholmslinjens første tid på søen skal nu under behandling i Kontaktrådet for Trafikbetjening af Bornholm. 

Her skal det drøftes, hvordan rederiet har tænkt sig at følge op på klagerne. 

- Bornholmslinjens opstart på ruten har helt naturligt medført en masse spørgsmål, tvivl og også en del problemer, siger trafikrådets formand, borgmester Winni Grosbøll (S), til TV2 Bornholm og fortsætter:

- Nogle af disse har været opstartsproblemer, men der er forsat lidt uklarhed over prisstrukturen, ligesom vi forsat får meldinger om udfordringer på godssiden. Formandsskabets vil i morgen (22. oktober, red.) gøre status over de forskellige udfordringer og vurdere, hvorvidt de har en karakter, hvor problemerne skal bæres videre til transportministeren, siger borgmester Winni Grosbøll, der også er formand for trafikkontaktrådet.

Op til dagens møde har Molslinjen fremlagt en redergørelse for trafiktallene. Den viser blandt andet, at der i første halvdel af oktober er fragtet 18 pct. flere løstrailere mellem Rønne og Køge.

- Efter indkøring af en række nye rutiner på land samt en nybygget færge i september 2018 viser nedenstående (skema i redegørelsen, red.) en meget flot regularitet i perioden d. 1. oktober til 14. oktober 2018, skriver Molslinjen

Se redegørelsen her.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094