23948sdkhjf

Royal Arctic Line udskifter bestyrelsesformand

Den hidtidige formand, Kuno Fencker, udskiftes med advokaten Ulrik Blidorf
Den grønlandske landsstyre, Naalakkersuisut, besluttede torsdag at gennemføre en ændring i Royal Arctic Lines bestyrelse. Herefter er advokat Ulrik Blidorf udpeget som ny formand for bestyrelsen. Samtidig udtræder Kuno Fencker af bestyrelsen.

Kuno Fencker har været formand for bestyrelsen for Royal Arctic Line A/S siden maj 2014, i en periode med modernisering og fornyelse i selskabet.

- Med nye skibsordrer er en modernisering af flåden sat i gang, og der er sket en fornyelse af virksomhedens styringssystemer, skriver rederiet i en pressemeddelelse og uddyber:

- Foran selskabet står nu at gennemføre planerne til næste år om et udvidet samarbejde med andre rederier, så vi kan udnytte mulighederne for effektiviseringer og øget fleksibilitet i sejladsen til og fra Grønland.

Den nye bestyrelsesformand, Ulrik Blidorf, udtaler:

– Jeg har fulgt Royal Arctic Line i de senere år, og selskabet er i en meget spændende udvikling, som jeg er sikker på vil være til gavn for kunderne i hele Grønland. Det nye åbne sejladssystem vil skabe mange muligheder, både for kunder og medarbejdere. Jeg ser frem til, sammen med den øvrige bestyrelse og direktionen, at sikre en god implementering af de forandringer, der står foran Royal Arctic Line.

Royal Arctic Lines adm. direktør Verner Hammeken peger på, at Royal Arctic Line er midt i en stor omstilling, som rederiet arbejder på at realisere.

- Vi kan nu begynde at se fremad mod at udnytte de fordele, som udspringer af vor strategi. Med de opgaver der venter forude, er det et kærkomment tidspunkt at få Ulrik Blidorfs kompetencer ind i ledelsen af bestyrelsen. På hele Royal Arctic Line’s vegne byder jeg derfor Ulrik Blidorf velkommen, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093