23948sdkhjf

DFDS åbner IT-udviklingscenter i Istanbul

Efter opkøbet af tyrkiske U.N. Ro-Ro etablere DFDS nu et IT-udviklingscenter i den tyrkiske storby, der skal udvikle nye løsninger og apps

Med købet af det tyrkiske rederi U.N Ro-Ro tidligere på året ser DFDS nu gode muligheder for at udnytte det lokale netværk i Istanbul til at tiltrække IT-talenter fra Tyrkiets bedste universiteter.

DFDS forklarer i en pressemedddelelse, at rederiets fremtidige succes afhænger af evnen at udvikle de bedste løsninger inden for IT og digitalisering. Det gør sig dog gældende for mange andre virksomheder, og derfor er der stor rift om kvalificerede medarbejdere i Danmark.

- Tidligere på året søgte vi 19 IT-udviklere alene til IT-afdelingen i København, og det er så stor en udfordring, at de fleste stillinger stadig er ubesatte. Og da vi vil fortsætte med at udvide vores eksisterende centre, har vi øget ressourcerne til rekruttering af talenter,” siger Alexander Kanto, Talent Acquistion Manager i DFDS.

Samtidig er det med DFDS' nye forretning i Tyrkiet også oplagt at åbne et IT-center i Istanbul som et supplement til udviklingsafdelingerne i København og Immingham. Det vil have fokus på nye systemer som bl.a. udvikling af apps, der i dag leveres af eksterne virksomheder, hvilket er en dyr løsning, forklarer DFDS' CIO Gert Møller i pressemeddelelsen. 

- Vores kollegaer i Istanbul er højt kvalificerede, og det samme høje niveau ser vi også i det lokale IT-miljø. Vi planlægger at ansætte 20 udviklere til det nye IT-center, og vi forventer, at stillingerne vil blive besat hurtigt, fordi vi allerede har en stærk tilstedeværelse, gode faciliteter og en exceptionel ledelse i Istanbul, siger han.

Centeret vil blive ledet af senior director Jan B. Devrim, som i forvejen leder DFDS’ IT-afdeling i Istanbul. Afdelingen er for tiden i gang med at integrere infrastruktur og IT-systemer med DFDS’ IT-afdeling i København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129