23948sdkhjf

SMM VOXPOP: Green Instruments

René B. Christensen, Sales Manager hos Green Instruments A/S i Brønderslev

Hvad er jeres hovedprodukt på SMM I år?

- Vi leverer jo måleudstyr, ikke mindst til SOx-scrubbere, hvor vi er blandt de førende i verden - både på vand- og gas-side med omkring 500 systemer ude i drift. Samtidigt kan vi se, at interessen og efterspørgslen på vores produkter fortsat er rigtigt god. Derfor er det primært de systemer, vi er hernede for at vise frem!

Hvordan oplever du SMM 2018 i forhold til tidligere år?

- Vi har været her i de sidste ti år. I forhold til i år mærker vi bestemt, at der er kommet gang i tingene sammenlignet med særligt de seneste par gange. Det hele var til sammenligning lidt trægt i 2016, og året efter på Nor-Shipping kørte det også ret skidt. Men nu er optimismen klart tilstede – nok særligt hos udstyrsleverandørerne – og ikke mindst hos dem, der ligesom os, leverer til miljødelen, hvor der sker meget på retrofitområdet!

Hvor mange er I hernede, og hvad er jeres succeskriterium?

- Vi er i alt seks mand til at bemande standen henover alle dagene. Det er altid svært at opsætte et succeskriterium for en messe. Du får ikke nødvendigtvist flere kunder her og nu. Det er nok mere noget med at få vist sine produkter ordentligt frem i modsætning til, at kunden forholder sig til det på et stykke papir. Men vores mål er bestemt at få knyttet nogle nye bånd!

Artiklen er en del af temaet SMM 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084