23948sdkhjf

Tuco-båd til norsk havdambrug

VÆRFTER: Pro Zero-nybygning leveret til mandsskabstransport ud for Rørvik

Tuco Marine har leveret en nybygning baseret på værfters Pro Zero-design til den norske havdambrugs-virksomhed Emilsen Fisk i Rørvik. Ordren på fartøjet, med en maskfart på 35 knob, blev indgået tilbage ved årsskiftet.

Den 11 meter lange Pro Zero-båd vil blive brugt til persontransport til opdrætsanlægget i farvandet ud for Rørvik.

Ifølge Tuco Marine sikrer den slanke og dybe V-bund en behagelig sejlads og gode søegenskaber - alle vigtige kvaliteter, når besætningen skal ankomme udhvilet og arbejdsklar til opdrætsanlægget.

Tuco Marines adm. direktør Jonas Pedersen forklarer, at gode søegenskaber, effektivitet og komfort, er nogle af de mest eftertragtede parametre for moderne hurtige arbejdsbåde.

– Derfor fokuserer vi stærkt på disse kvaliteter i vores Pro Zero-serie af hurtige både til professionelle brugere - selv om det i en vis udstrækning modvirker vores ambition om at tilbyde både, der sparer så meget brændstof som muligt, siger direktøren, og uddyber:

– En dyb V-bund kræver simpelthen mere effekt end en flad, men det vi får, er den sikre og behagelige tur, som vores kunder søger. I stedet opnår vi brændstofbesparelser gennem innovative løsninger og vægtbesparelser.

Båden, der er lavet af kompositmaterialer og udstyret med aluminiumsgelænder, er udstyret med dieselvarme, dobbelt VHF, radar, 12” touch multi-skærm, AIS, landstrømforsyning, lysbjælke, luftaffjedret førersæde og toilet med adgang fra agterdækket.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125