23948sdkhjf

A.P. Møller Capital rejser 6,3 mia. kr. til Afrika-fond

Pensionskasser i Danmark og Sverige har skudt penge i Infrastrukturfonden, som nu har nået sin målsætning
12 måneder efter lanceringen har A.P. Møller Capital opnået tilsagn om 6.3mia. kr. fra førende institutionelle investorer, herunder PKA, PensionDanmark, LægernesPension, PFA, Danica Pension, SEB Pension och Försäkring, Lærernes Pension og A.P. Møller Holding. Det skriver A.P. Møller Capital i en pressemeddelelse.

Fonden har dermed nået sin målsætning og A.P. Møller Capital vil derfor lukke fonden for yderligere tilsagn, når man om få måneder har afsluttet dialogen med de sidste potentielle investorer.
Fremadrettet vil A.P. Møller Capital nu have fuldt fokus på investeringerne.

Læs også: Mærsk-familie vil investere milliarder i Afrika

Kim Fejfer, CEO og Managing Partner for A.P. Møller Capital siger:

- Vi er meget glade for den store opbakning fra en række stærke og professionelle investorer, og for at vi nu kan afslutte kapitalrejsningen med succes. Vi har sammen etableret en base for en unik investeringsforretning. Det er nu vores opgave at forvalte den kapital, så den munder ud i bæredygtige projekter, der kan bidrage til jobskabelse og forbedre levestandarden i Afrika.

Kim Fejfer fortsætter:

- Vi går nu ind i investeringsfasen, og hele teamet kan fokusere på at modne de projekt- og opkøbsmuligheder, vi har udviklet i Afrika gennem det seneste år.

Afrika Infrastrukturfonden er en investeringsfond, der skal skabe og facilitere nye muligheder gennem infrastrukturinvesteringer i Afrika. Formålet er at bidrage til bæredygtig økonomisk vækst og velstand på det afrikanske kontinent og samtidig generere et attraktivt afkast til investorerne. Fonden har en forventet levetid på 10 år.

Læs også: Første investering på vej fra A.P. Møller Capital
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125