23948sdkhjf

Dansker modtager IMO's International Maritime Prize

Tidligere vicedirektør i Søfartsstyrelsen Birgit Sølling Olsen skal modtage International Maritime Prize for 2017 for hendes

Det bliver Søfartsstyrelsens tidligere vicedirektør Birgit Sølling Olsen, der kommer til at modtage IMO International Maritime Prize 2017.

Prisen uddeles én gang årligt til en person eller organisation, som har ydet et væsentligt bidrag til IMO's arbejde og formål. I år havde IMO's medlemslande indstillet tre kandidater til hæderen.

Birgit Sølling Olsen var indstillet af Danmark samt af organisationerne International Chamber of Shipping og International Group of P & I Clubs på baggrund af hendes mangeårige og uselviske bidrag til IMO som dansk repræsentant med særligt fokus på de juridiske aspekter af organisationens arbejde.

Anerkendelsen er fuldt fortjent, udtaler Søfartsstyrelsens direktør Andreas Nordseth i en pressemeddelelse.

- Med hendes vidt anerkendte ekspertise inden for søfartsjura og hendes personlige engagement har Birgit i mange år været en højt værdsat kollega i den maritime verden. Ikke bare herhjemme i Det Blå Danmark, men i hele den internationale maritime verden. Det er derfor yderst fortjent, at IMO's råd har valgt hende som modtager af International Maritime Prize, og her fra Søfartsstyrelsen skal lyder et stort tillykke. Vi er stolte af hende, siger han.

Birgit Sølling Olsen vil modtage prisen på næste session af IMO Council den 19.-23. november 2018 i London.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11