23948sdkhjf

”Hvad byder man uventede gæster”

UVENTEDE GÆSTER: Når 3.800 gæster pludselig bankede på i Fredericia, så fristes man let til at citere en tv-reklame fra et kendt kaffemærke, som også involverer et skib!

Et af de store krydstogtskibe, der nærmest daglige passerer op og ned gennem Kattegat, havde ændret sine planer og spurgte om lov til at lægge til i Fredericia fredag 15. juni. Med ca. 3.800 gæster og 1.300 besætningsmedlemmer var det det største skib i Fredericia nogensinde, oplyser havneselskabet ADP, der bl.a. indbefatter havnen i Fredericia.

Anløbet i Fredericia kom med meget kort varsel, så både Visit Fredericia, ADP og byens øvrige samarbejdspartnere kom på overarbejde for at gøre byen klar til anløbet på under halvandet døgn.

Det uventede besøg i Fredericia, der i de seneste år ellers er blevet vant til tage mod selv de helt store krydstogtskibe – dog normalt med mere end et års varsel – skete på grund af vejret. Nærmere bestemt særdeles dårligt vejr i Bergen, hvor skibet egentligt skullet have været forbi. Kaptajnen på den 333 meter lange ’MSC Preziosa’ ville derfor ændre planerne og spurgte specifikt på anløb i Fredericia, under returrejsen til vendehavnen i Kiel fra Flåm i Norge.

Omkring 1.000 af gæsterne blev sendt afsted på 30 forskellige busture, som Visit Fredericia havde fået stablet på benene rundt til trekantområdets attraktioner. Agenten på skibet var SDK Cruise, som også pludselig fik nok at se til – ikke mindst med al papirarbejdet, lyder det endvidere fra ADP.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078