23948sdkhjf

Sun Stone bestiller tredje nybygning i Kina

KRYDSTOGT: Succes tegner sig for dansk-amerikaners unikke tonnage-setup til ekspeditionskrydstogtsegmentet

Dansk-amerikaneren Niels-Erik Lunds selskab Sun Stone Ships har kontraheret en tredje nybygningen i den såkaldte Infinity-serie af ekspeditionskrydstogtskibe ved det kinesiske værft China Merchants Industry til levering marts 2021. Efter den aktuelle optionsudnyttelse, er der yderligere seks optioner tilbage i serien, som er de første krydstogtskibe nogensinde, der bygges til vestlige kunder i Kina.

– Vi er glade for den hurtige modtagelse i markedet af vores Infinity-serie. Det ser ud til, at kombinationen af europæisk design og teknologi og lavere operationsomkostninger opfylder ønskerne i markedet for små ekspeditionskrydstogtskibe, udtaler Niels-Erik Lund i forbindelse med kontraheringen.

Infinity-serien er designet af den norske Ulstein-gruppe, der også styrer bygningen af skibene ved det kinesiske værft. Samtidigt sker alle systemleverancerne til skibene fra store etablerede vestlige leverandører. Sun Stone Ships oplyser ikke, hvem langtidscharter-kunden til den seneste nybygning er.

Læs også: Kina skærer stål til første vestlige krydstogtskib

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084