23948sdkhjf

Wrist Ship Supply skal øge omsætningen med 50 pct

Samme kapitalfond, som sendte OW Bunker på Børsen, kræver af Wrist Ship Supply, at omsætningen skal i vejret med 50 pct.

Wrist Ship Supply skal ud og købe op, hvis proviantforsyneren skal leve op til sin ejers strategi.

Ejeren er kapitalfonden Altor, som splittede Wrist og nu hedengange OW Bunker op, umiddelbart inden sidstnævnte blev børsnoteret. 

Børsen skriver, at Altor kræver en omsætning i Wrist, som i 2021 er på seks mia. kroner. Det er en stigning på 50 pct. i forhold til omsætningen i dag, som ligger på omtrent fire mia. kroner.

Halvdelen af væksten skal komme organisk, imens resten skal ske igennem opkøb. Adm. direktør Robert Kledal vurderer da også over for Børsen, at han er 85 pct. sikker på at lande et opkøb inden årets udgang. 

- Vi har altid gang i to, tre, fire opkøbsprocesser, men det lykkes selvfølgelig ikke altid. i 2017 var der faktisk et par større projekter, der faldt, fordi vi ikke var enige om prisen, eller fordi kulturerne ikke passede sammen. Vi skal også have tillid til, at et selskab, vi vil integrere, agerer på måder, vi billiger, siger Robert Kledal til Børsen.

Wrist Ship Supply øgede sin omsætning med tre pct. fra 2016 til 2017, så den landede på 4,1 mia. kroner. Driftsresultatet (ebitda) blev et overskud på 214 mio. kroner, imens bundlinjen viste et overskud på 86 mio. kroner imod 60 mio. kroner i 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094