23948sdkhjf

Tidligere Siemens-projektdirektør tager over hos Peter Madsen Rederi

REDERIER: Michael Normann ny adm. direktør hos Peter Madsen Rederi. Virksomheden er specialiseret i konstruktionsarbejder til søs

Michael Normann (48) er første eksterne direktør i rederiets historie. Hidtil har et medlem af ejerfamilien altid stået i spidsen for virksomheden, som blev etableret i 1954.

- Det er en stor arv at løfte og en meget spændende udfordring for mig, siger Michael Normann og fortsætter:

- Peter Madsen Rederi har en lang historie og stor erfaring med aktiviteter inden for konstruktionsarbejder til søs. Jeg ser frem til sammen med vores dygtige medarbejdere at fastholde og udvikle vores forretning inden for bl.a. oprensning, uddybning og stenarbejde i havne, ved broer og inden for offshore vind-sektoren i hele Nordeuropa.

Michael Normann har solidt branchekendskab. Han kommer fra en stilling som projektdirektør hos Siemens Wind Power, hvor han i perioden 2007-2017 bl.a. har været ansvarlig for projektledelse og leverance af adskillige store on- og offshore vindmølleprojekter.

Før det arbejdede Michael syv år hos Vestas, hvor han ligeledes var involveret i leverancen af flere offshore-projekter. Tidligere har Michael Normann desuden beskæftiget sig med aktiviteter inden for vandbygning andetsteds i branchen, så han har på forhånd et stort kendskab til de forretningsområder, Peter Madsen Rederi beskæftiger sig med.

Peter Madsen Rederi ejer og driver seks specialskibe, som er udstyrede med enten hydrauliske gravemaskiner eller wire-kraner med grabbe. Alle skibene har støtteben og avanceret positioneringsudstyr og kan derfor placere sig og arbejde med stor præcision. Ud over de seks skibe opererer rederiet et mindre survey-fartøj, som benyttes til opmåling af havbunden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11