23948sdkhjf

Karstensen-selskab køber virksomhed i Hanstholm

KS Elektro udvider og etablerer sig på Hanstholm Havn. Skagen-virksomheden, der er en del af Karstensen Gruppen med Karstensens Skibsværft som flagskib, har købt Marineservicen, og overtagelsen sker 16. april.

- Der er stort potentiale i området, og vi kan være mere fleksible og yde bedre service til vores kunder med to afdelinger, som arbejder tæt sammen fra to af Danmarks vigtigste fiskerihavne, siger Tommy Falk Mikkelsen.

Marineservicen er en enkeltmandsvirksomhed, og den tidligere ejer, Henrik Skovmose, fortsætter i virksomheden, men ikke som daglig leder.

Ambitioner om flere ansatte
Den daglige drift vil fremover blive varetaget af Peter Svane. Han har været med i KS Elektro siden virksomhedens opstart i 2016, men har lang erfaring med at udføre serviceopgaver og installationer af skibselektronik.

I Skagen har Peter Svane været beskæftiget med elektronikinstallationer på nybygninger og serviceopgaver på Karstensens Skibsværft.

Planen er, at KS Elektro vil fortsætte med MarineServicens aktiviteter, men i løbet af det kommende år vil udvide virksomheden med to ekstra kollegaer.

Retter fokus på undervandsundersøgelse
Henrik Skovmose vil stadig være tilknyttet virksomheden, men har længe ønsket sig at få mere tid til at varetage MarineServicens rolle som Olex-distributør og udvikle Subsea Survey-virksomheden, som er beliggende på samme adresse.

- Det er med sindsro, at jeg afhænder MarineServicens aktiviteter til KS Elektro. Jeg vil fortsat være en del af virksomheden, og jeg håber, at kunder og samarbejdspartnere fortsat vil støtte op omkring vores virke i Hanstholm, siger Henrik Skovmose.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172