23948sdkhjf

Karstensen-selskab køber virksomhed i Hanstholm

KS Elektro udvider og etablerer sig på Hanstholm Havn. Skagen-virksomheden, der er en del af Karstensen Gruppen med Karstensens Skibsværft som flagskib, har købt Marineservicen, og overtagelsen sker 16. april.

- Der er stort potentiale i området, og vi kan være mere fleksible og yde bedre service til vores kunder med to afdelinger, som arbejder tæt sammen fra to af Danmarks vigtigste fiskerihavne, siger Tommy Falk Mikkelsen.

Marineservicen er en enkeltmandsvirksomhed, og den tidligere ejer, Henrik Skovmose, fortsætter i virksomheden, men ikke som daglig leder.

Ambitioner om flere ansatte
Den daglige drift vil fremover blive varetaget af Peter Svane. Han har været med i KS Elektro siden virksomhedens opstart i 2016, men har lang erfaring med at udføre serviceopgaver og installationer af skibselektronik.

I Skagen har Peter Svane været beskæftiget med elektronikinstallationer på nybygninger og serviceopgaver på Karstensens Skibsværft.

Planen er, at KS Elektro vil fortsætte med MarineServicens aktiviteter, men i løbet af det kommende år vil udvide virksomheden med to ekstra kollegaer.

Retter fokus på undervandsundersøgelse
Henrik Skovmose vil stadig være tilknyttet virksomheden, men har længe ønsket sig at få mere tid til at varetage MarineServicens rolle som Olex-distributør og udvikle Subsea Survey-virksomheden, som er beliggende på samme adresse.

- Det er med sindsro, at jeg afhænder MarineServicens aktiviteter til KS Elektro. Jeg vil fortsat være en del af virksomheden, og jeg håber, at kunder og samarbejdspartnere fortsat vil støtte op omkring vores virke i Hanstholm, siger Henrik Skovmose.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tal for alternativer til forkætret havneudvidelse i Aarhus er nu klar
DEBAT: Store overdrivelser i beskæftigelsestal bruges til at retfærdiggøre milliardtilskud
Alle kan trænge til en overhaling - også Esvagt Connector
Haenyeo - Havets kvinder på M/S Museet for Søfart
Beskyldes for at overdrive beskæftigelsestal: Vi genkender ikke billedet
Få år gammel færge ligger fortsat stille efter ukendt havari
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Nordiske Medier DK
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.156