23948sdkhjf

Mærsks næstformand stopper

Efter 11 år i bestyrelsen stopper næstformand i A.P. Møller-Mærsk Niels Jacobsen

Niels Jacobsen stopper i bestyrelsen for A.P. Møller-Mærsk efter 11 år, hvoraf han har været næstformand de sidste otte år.

Det fremgår af indkaldelsen til Mærsks generalforsamling den 10. april, hvor bestyrelsen skal slankes fra 11 til 10 medlemmer.

- Mærsk har været igennem en forandring, herunder en forenkling af hele forretningsstrukturen, og i den proces vil man reducere formandskabet til kun én næstformand, hvilket jeg synes er både rigtigt og fornuftigt - at have en lidt mindre bestyrelse, siger Niels Jacobsen til Finans, og fortsætter:

- Derfor finder jeg det helt naturligt, at jeg efter 11 år siger, at nu har jeg gjort, hvad jeg kan for Mærsk, og så er det et fint tidspunkt at stoppe. De steder, jeg har siddet rundt omkring, har jeg siddet i 9-11 år, og det er en rigtig fin periode at sidde det samme sted.

På nuværende tidpunkt er både Niels Jacobsen og Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla næstformænd i A.P. Møller-Mærsk, og sidstnævnte genopstiller.

Foruden posten som næstformand i A.P. Møller-Mærsk er Niels Jacobsen direktør for William Demant Invest og bestyrelsesformand i Jeudan og Nissens. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093