23948sdkhjf

Maskinmesterforening ekskluderer afsat formand

Per Jørgensen skal betale sin gæld tilbage til foreningen, hvor han i december blev afsat som formand
Ikke nok med at Per Jørgensen i december sidste år måtte gå af som formand for Maskinmestrenes Forening i kølvandet på en sag om misbrug af foreningens kreditkort.

Nu er Per Jørgensen også blevet smidt ud af foreningen, som han stod i spidsen for gennem mere end 14 år, ligesom han må betale sin gæld tilbage.

Det fremgår af den seneste årsberetning fra Maskinmestrenes Forening

- Bestyrelsen har indgået en afviklingsaftale, der sikrer en tilbagebetaling af det økonomiske mellemværende. Efterfølgende er Per Jørgensen ekskluderet som medlem af Maskinmestrenes Forening, hedder det i årsberetningen.

Beslutningen om at fyre Per Jørgensen som formand med øjeblikkelig virkning blev truffet på et bestyrelsesmøde den 1. december i fjor. Her blev foreningens næstformand, Jan Rose Andresen samtidig konstitueret som formand.

Per Jørgensen tog selv til genmæle i en erklæring, hvor han bekræftede, at fratrædelsen skyldes "et spørgsmål om fortolkningen af et punkt om mit mellemværende vedr. udlæg". Samtidig nedtonede han dog beskyldningen om misbrug af foreningens kreditkort.

- Formuleringen om brug af kreditkort findes i foreningens revisionsprotokollat og er regnskabsmæssig revideret af såvel ekstern som intern medlemsvalgt kritisk revisor. Brug af kreditkortet er sket i overensstemmelse med en årelang praksis og beløbene varierer naturligvis fra år til år, skrev han.

Ifølge Per Jørgensen har eksperter med revisor- og advokatbaggrund ikke fundet grundlag for at betragte beløbets størrelse som en sag for politiet eller domstole.

- Jeg ser frem til Maskinmestrenes Forenings generalforsamling i marts 2018 hvor vi skal gennemgå regnskabet, lød det fra den detroniserede formand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094