23948sdkhjf

Monjasa-direktør forventer millionoverskud efter nedtursår

Efter at have brugt en del tid i retssalen i 2016 måtte bunkerselskabets direktør Anders Østergaard også se året end med et stor underskud. Nu ser det anderledes ud

Monjasa er kommet tilbage på sporet, og 2017 kan ende med et overskud på helt op mod 50 mio. kroner. Det siger bunkerselskabets direktør Anders Østergaard til Viborg Stifts Folkeblad.

Udsigten til et tocifret millionplus kommer efter et 2016, hvor en sag om svindel med olieleverancer trak ressourcer ud af foretagendet. I år blev Monjasa og tidligere medejer og direktør, Jan Jacobsen, så frifundet ved Vestre Landsret efter en ankesag.

2016 endte - som det hidtil eneste for Monjasa - med et underskud på 173 mio. kroner. Det havde dog også større, markedsmæssige årsager. 

- I 2016 bremsede markedet for shipping og olie op, ligesom der var en opbremsning i verdensmarkedet. Shippingbranchen er blandt de første til at mærke en opbremsning men også et opsving. Og så var der retssagen. Fokus er delvist fjernet fra driften til at forsvare virksomheden. Desuden er der brugt penge på advokater. En retssag koster mange penge. De kunne i stedet være brugt på udvikling i virksomheden, Anders Østergaard til Viborg Stifts Folkeblad om 2016-underskuddet og retssagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094