23948sdkhjf

Nyt dansk-norsk offshoresamarbejde

North Sea Shipbrokers og RG Hagland Shipborkers slår sig sammen inden for offshore vind

North Sea Shipbrokers (North Sea) i Esbjerg og Haugesundsfirmaet RG Hagland (Hagland) slår skibsmægler aktiviteter sammen indenfor offshore vind for at styrke deres position på feltet.

Partnerne har indgået aftale som indebærer at Hagland overtager 49 procent af aktierne i North Sea gennem en kombination af aktiekøb og tegning af nye aktier. North Sea og Haglands offshore-afdeling vil arbejde som et team men aktiviteterne bliver håndteret gennem North Sea, som ændre navn til North Sea Hagland Shipbrokers ApS.

Anders Helsinghoff Fjord fortsætter som daglig leder i selskabet og vil lede offshore vind North Sea, mens Tommy Sandtorv vil lede offshore vind i Haugesund.

Parterne vil også samarbejde indenfor andre relevante områder, og styrker dermed ydelserne indenfor segmenter som subsea, olie og gas, slæbebåde samt køb og salg.

- Jeg er meget tilfreds med at et så anerkendt selskab som Hagland forpligter sig til at udvikle selskabet videre, siger daglig leder og ejer af North Sea, Anders Helsinghoff Fjord, som fortsætter:

- Vi vil med dette stå i en stærkere position ved at dække industrien fra kontor i Norge og Danmark, og vil have en størrelse til at vækste yderligere. Det var meget vigtigt for at gøre dette sammen med et familie ejet selskab som Hagland, som deler de samme værdier og har samme tilgang til markedet som vi har.

Fakta: Hagland
Med rødder tilbage til 1872 har RG Hagland Shipbrokers lang erfaring som skibsmægler inden offshore-, tank-, og tørlast-markedet.

De seneste 35 år har virksomheden udviklet sig fra at være et skibsmæglerhus til en gruppe selskaber som omfatter rederivirksomheden Hagland Shipping, der ejer og opererer en flåde med selvlossende bulkskibe, skibsagenttjenester gennem Hagland Agency, international værfts-repræsentationerne gennem Storm & Bull Shipping, samt regnskabs- og rådgivningstjenester gennem Hagland Finans og ejendomsudvikling gennem Hagland Eiendom.

Fakta: North Sea Shipbrokers
Selskabet blev stiftet i 1976 af Orla Fjord Torbensen, og har siden udviklet sig fra at 
være et mindre køb og salgs-mæglerhus indenfor fiskeindustrien, til at være skibsmæglerhus, som arbejder indenfor alle maritime brancher.

North Sea Shipbrokers gik ind på offshore vind markedet i 2007. Selskabet tilbyder i dag skibsmæglertjenester indenfor chartering samt køb og salg over hele verdenen, som synliggjort gennem den seneste salg af et skib fra Danmark til New Zealand.

Kilde: North Sea Hagland Shipbrokers

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096