23948sdkhjf

OW Bunker-konkurs kan ramme Wrist Ship Supply

Skibsproviantfirmaet kan ende med at blive sat til salg, hvis det krakkede bunkerselskab OW Bunkers investorer får medhold i retten

Wrist Ship Supply er ejet af det samme selskab, som indtil børsnoteringen stod bag konkursramte OW Bunker, helt præcis kapitalfonden Altors selskab OW Lux. Det forhold kan i sidste ende betyde, at skibsproviantselskabet bliver sat til salg, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Ekspert i konkurs, professor Anders Ørgaard fra Aalborg Universitet, giver avisen sin udlægning af et mulig udfald af erstatningssagen efter OW Bunkers konkurs. Han understreger overfor avisen, at han ikke har konkret viden om forholdene i sagen og derfor udtaler sig principielt.

Får investorerne, der har anlagt sagen, medhold i retten og bliver tildelt erstatning fra OW Lux, som selskabet ikke vil eller kan betale, kan det ende med en konkursbegæring. I så fald vil kurator råde over aktiverne i OW Lux - og dermed selskabets investering i Wrist Ship Supply. Så vurderes det, at resultatet sandsynligvis bliver et samlet salg af skibsprociantselskabet for at opnå den højeste pris.

- Her vil det typisk være sådan, at værdien af en selskabsinvestering som den i Wrist Ship Supply bedst bevares ved at samlet salget til en ny ejer, altså et salg af aktierne, siger Anders Ørgaard til Nordjyske Stiftstidende.

Nordjyske Stiftstidende har ikke kunne få kontakt til bestyrelsesformand i Wrist Ship Supply og chef for Altos København-afdeling, Søren Johansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094