23948sdkhjf

Lejerne skyder igen på Esbjerg Havn

Udsigt til øget arealleje på Esbjerg Havn får flere erhvervsfolk og firmaer til at fare i flint

Esbjerg Havn og lejerne på havnen har i flere omgang være i totterne på hinanden. Blandt andet omkring havnens ageren i forbindelse med et byggeri til MHI Vestas, som i firmaernes optik i strid med havneloven og opgavetyveri. 

Nu retter virksomhederne, der lejer sig ind, så et nyt angreb mod havnen efter at have modtaget besked om en forhøjelse af areallejen på 1,4 procent. Det skriver JV.dk. 

- I forvejen er havnens indtjening astronomisk høj i forhold til det øvrige transporterhverv, og det er med forundring, at de mere end 10.000 arbejdspladser på havnen nu bliver ramt af ny stigning fra havnens ledelse midt i en periode, hvor olie og gas, offshore-vind og marineindustrien skriger efter prisreduktioner, hvilket i Esbjerg allerede har kostet mange arbejdspladser, skriver Areallejer- og Grundejerforeningen på Esbjerg Havn blandt andet ifølge JV.dk. i en pressemeddelelse.

Meddelelsen er underskrevet af flere topfolk herunder Blue Water Shipping og Juhl & Ehrhorn. 

Bestyrelsesformand: En fejlformulering
Fra havnens side lyder det fra bestyrelsesformand, Flemming Enevoldsen, at der ikke er truffet beslutning om en forhøjelse af arealleje og henviser til, at der i alle kontrakter er anført, hvordan lejen reguleres.

Han medgiver samtidig, at misforståelsen er baseret på en fejlformulering fra havnens side.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094