23948sdkhjf

Hafnia vil fusionere sig på børsen

Hafnia Tankers sætter turbo på planerne om en børsnotering i New York. Det skriver TradeWinds.

Til formålet har Produkttank-rederiet engageret fusionseksperten PJT Partners, og andre selskaber, der allerede er på børsen, skulle være kontaktet.

Hafnia Tankers' CEO, Mikael Skov, berørte også en børsnotering i New York, da Søfart fik en snak med ham tidligere i år. Rederiet har en filing hos SEC i USA omkring en mulig børsnotering. Den skal fornys hvert kvartal, og det bliver den - et tegn på interessen, lød det dengang.

Læs også:  Hafnia Tankers ser lys i presset tankmarked 

Hafnia har en flåde på 36 produkt tankskibe værdisat til 809 mio. dollars (5,11 mia. kroner) på onlineplatformen VesselValue.

Torm på fusions-listen
Mulige fusionspartnere tæller ifølge TradeWinds de tre New York-baserede selskaber International Seaways, Scorpio og Gener8 Maritime. Et fjerde selskab er også på mediets liste: Torm, som netop har gjort børs-comeback i USA efter fravær siden 2013.

Læs mere:  Torm fuldfører amerikansk comback

Rygter om en Hafnia-fusion svirrede også tidligere på året. Dengang blev det danske selskab kædet sammen med amerikanske Diamond S Shipping. Var det blevet til mere end snakken ville der være dannet et selskab med 70 fartøjer i flåden med en værdi på anslået 1,4 mia. dollars (8,84 mia. kroner). 

Læs mere:  Hafnia Tankers kan være på vej mod fusion – medie

PJT var tidligere på året rådgiver for Navig8 Product Tankers op til selskabets fusion med Scorpio Tankers, som skabte en kæmpe med en flåde på 105 skibe. 

Læs mere: Fusion skaber tank-kæmpe med 105 skibe

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.281