23948sdkhjf

Otte års arbejde forude på Hirtshals Havn

Nedrivningen af de eksisterende bygninger i og omkring Havnegade i Hirtshals går i gang denne uge. Nu venter så en modernisering, som vil løbe over de næste otte til ti år. Det skriver havnen på sin hjemmeside. 

Første etape af moderniseringen gælder nedrivningen af frysehusene ved Auktionsbassinet og den tidligere proviantbygning. Nedrivningen af bygningerne vil starte indefra. Den indvendige nedrivning forventes at vare de første tre uger, og fra uge 2 i 2018 vil den endelige nedrivning blive påbegyndt.

Når denne del af nedrivning er færdig – forventeligt med udgangen af uge 7 – følger næste skridt i fornyelsen. Umiddelbart efter vil nedrivningen af blandt andet bygningerne ved den gamle skibstømrer mellem Havnegade og Jollebassinet blive sat i gang. 

Nedrivningen af frysehusene og den tidligere proviantbygningen ved Auktionsbassinet er en del af Fornyelsesprojektet er del af havnens arbejde på at bringe byen og havnen tættere sammen, og give oplevelser af det aktive havnemiljø.

I forbindelse med moderniseringen af området i og omkring Havnegade vil Hirtshals Havn søge samarbejde med investorer, der vil bidrage til den fremtidige udvikling. Som en del af det moderniserede område omkring Havnegade ses der på muligheder for blandt andet at opføre kontorer og butikker med relation til havneaktiviteterne. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453