23948sdkhjf

OW-investorer skal have ny advokat

Nyt advokathus skal føre sagen imod den tidligere ledelse i kollapsede OW Bunker. Bøde fra Advokatnævnet får Bruun & Hjejle til at trække sig fra sagen

Konsortiet af institutionelle investorer, der sagsøger OW Bunker for 767 mio. kroner, skal finde en advokat. Bruun & Hjejle, som hidtil har ført sagen, trækker sig. Det skriver Børsen. 

Advokathusets beslutning skyldes, at Advokatnævnet, advokaternes disciplinærnævn, i oktober gav Karsten Kristoffersen, managing partner ved Bruun & Hjejle, en bøde for at tilsidesætte god advokatskik. 

Karsten Kristoffersen repræsenterede investorerne i sagen imod OW Bunker, men i 2014 arbejdede han for OW Bunkers nu afdøde topchef, Jim Pedersen. Advokatnævnet vurderede, at det var basis for en interessekonflikt. 

- Vi har valgt at udtræde af begge sager i forhold til boet efter Jim Pedersen, Kent Larsen og den øvrige del af den daglige ledelse – uanset, at vi ikke er enige i Advokatnævnets afgørelse, siger Mogens Thorninger, bestyrelsesformand og partner i Bruun & Hjejle, til Børsen. 

Konsortiet af investorer sagsøger bunkerselskabets tidligere ledelse, den tidligere ejer, Altor, samt emissionsbankerne Morgan Stanley og Carnegie. Erstatningskravet er på 767 mio. kroner. Investorerne forventer snart at finde en ny advokat i sagen, er omhandler den tidligere ledelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067