23948sdkhjf

Pumpeproducenter slår pjalterne sammen

Iron Pump udbygger sin markedsposition med opkøb af Ellehammer A/S.

Den danske pumpeproducent Iron Pump i Søborg udbygger sin markedsposition med opkøb af Ellehammer. De to virksomheder har gennem mange år samarbejdet tæt og slår sig nu sammen og samler alle aktiviteter. De oplyser de to virksomheder i en pressemeddelelse.

- Vi forener det bedste af to verdner: Iron Pump og vores ekspertise inden for kølevands- og ballastpumper med Ellehammers unikke sortiment af pumper til effektiv brandslukning. Vi er to danske virksomheder med stolte traditioner, og det glæder mig, at vi kan bevare alle aktiviteter på danske hænder, udtaler Anders Frimodt-Møller, CEO hos Iron Pump.

Med fusionen flyttes Ellehammers aktiviteter til Iron Pump i Søborg, men hvert firma fortsætter med sine specialer, og Ellehammer fortsætter som selvstændigt brand. Hos Ellehammer er det pumper til brandbekæmpelse, og Iron Pump har ballast- og kølevandspumper.

- Med fusionen understreger vi vores kompetencer inden for både spændende og voksende forretningsområder, og vi vil de kommende år udnytte vores muligheder til en udbygning af markeder og produkter world wide, udtaler Anders Frimodt-Møller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251