23948sdkhjf

Dansk topchef forlader Siemens Gamesa

Tidligere CEO gør i stedet comeback

Michael Hannibal er som CEO for Siemens Gamesas offshore-enhed øverst placerede dansker i vindmølleproducentens hierarki. Han har nu valgt at forlade koncernen, oplyser Siemens Gamesa i en pressemeddelelse.

Han afløses i stedet af en gammel kending i skikkelse af Andreas Nauen, der i sin tid var manden bag integrationen af Bonus i Siemens-koncernen. Han forlod imidlertid Siemens i 2010 til fordel for en stilling som CEO hos RePower.

Samtidig skal Siemens Gamesa også have ny CFO. Det bliver Miguel Ángel López, der fra 1. december overtager stillingen efter Andrew Hall. Miguel Ángel López har været en del af Siemens-koncernen siden 2003, hvor han har været CFO for forskellige forretningsenheder.

Sidst men ikke mindst har Siemens Gamesa valgt at skifte ud på posten som generalsekretær. Her overtager Jürgen Bartl efter José Antonio Cortajarena.

- Siemens Gamesa er dybt taknemmelig overfor hr. Hall, hr. Hannibal og hr. Cortajarena for deres dedikation til virksomheden, som har været karakteriseret af hårdt arbejde, målrettethed og solidt engagement. Især gennem de seneste måneder har de spillet nøgleroller ved succesfuldt at sætte strategien, budgettet og treårsplanen og dermed lægge fundamentet for virksomhedens fremtid og sikre, at integrationen sker hurtigt, siger Markus Tacke, CEO for Siemens Gamesa.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Sejlede hele verden rundt med ØK-skibe
Så har Næstved Havn fundet sin ny havnedirektør
Hanstholm og historiens ironi
Kalundborg Søfartsmuseum sætter fokus på de lokale færger
Adstadigt var tempoet, da gigant-nacelle skulle ned til havnen
Lov om jernbaner redder julen i USA - men fagforeninger er vrede
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Leder IDAG
Kommunefokus

Send til en kollega

0.281