23948sdkhjf

Fremgang i branchen giver DanFish vokseværk

Optimisme og gode tider i fiskeindustrien betyder, at DanFish International udvider til årets messe. Men der sker næppe de store udvidelser forud for 2019

Dette års DanFish International bliver den største af slagsen i nyere tid. For anden gang i træk udvides der nemlig for at gøre plads til udstillermængden, som næsten rammer 400 i år.

- Vi har udvidet arealet lidt. Det gjorde vi i 2015 og gør så yderligere her i 2017. Men ellers er det den samme messe, der kører, siger Else Herfort, messe- og udstillingschef hos Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Det øgede antal stande skyldes især medvind i fiskeindustrien. Dermed øges interessen også for at se på nye muligheder.

- Det går godt i fiskeribranchen. Vi oplever en optimisme, der giver mere lyst til at se på nye fartøjer eller mulige opgraderinger, siger hun.

Besøgstallet på DanFish International plejer at ramme et sted mellem ti og tretten tusinde. Det sigter messen også efter i år.

- Vi håber på samme antal, som vi plejer. Men det bliver spændende at se, om de gode tider i branchen også betyder, at flere prioriterer at være ude på vandet over at tage til messe i Aalborg, siger Else Herfort.

På trods af endnu en udvidelse til dette års DanFish sker det nok ikke igen i 2019. Det er simpelthen ikke muligt.

- Vi har simpelthen ikke flere udvidelsesmuligheder. Vi har svært ved at finde flere kvadratmeter, så på det plan har vi nået et loft. Alternativt kunne sammensætningen af udstillere og stande optimeres yderligere, slutter messechefen.

DanFish International løber af stablen fra den 11. til den 13. oktober.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Danfish.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109