23948sdkhjf

Gode tider trækker nye til messe

Fokus på nye segmenter og gode tider for fiskeindustrien trækker nye udstillere til DanFish International

En stor del af de knap 400 udstillere ved DanFish International er gengangere. Fiskerimessen i Aalborg, der afholdes hverandet år, har godt fat i branchen og er et fast mødested for virksomheder i fiskeindustrien.

Men for nogen er det første gang, når dørene slås op den 11. oktober. Én af de virksomheder er System Cleaners, der arbejder med rengøringsløsninger.

- Efter mange år i branchen ser vi et større potentiale i trawler- og fiskeindustrien. Vi har allerede et stort salg og en del produkter en segmentet, så det er oplagt at deltage i DanFish, siger salgsdirektør Peter Freiesleben.

De deltager i flere messer rettet mod de forskellige segmenter, de vil række ud til. Men fiskeindustrien får mere fokus.

- Branchen er i en positiv udvikling, så potentialet er større end tidligere. Generelt har vi deltaget i en del messer indenfor mad og drikkevarer. Men nu kigger vi lidt mere i fiskeriets retning. Så er vi også nødt til at deltage i DanFish, lyder det fra Peter Freiesleben.

Hos Brammer, der leverer komponenter til procesindustrien, har man valgt DanFish til fordel for en anden messe. Her skiftes segmentet altså ud.

- I år har vi fravalgt FoodTech og prøver DanFish i stedet. Der kan måske være et par gengangere, men vi tror overordnet på, at vi kan kigge efter en anden gruppe virksomheder end tidligere ved at prøve noget nyt. På den måde kan vi se på nogle kunder, vi ikke har haft øje for før, siger administrerende direktør Jan Lauritzen.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Danfish.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172