23948sdkhjf

Intech mingler i egen baghave

Den nordjyske udstyrsproducent Intech International drager fordel af at have branchens største messe tæt på egen adresse

Den 11. oktober slår DanFish International traditonen tro dørene op for fiskeribranchen. Messen har tilmeldinger fra knap 400 virksomheder og organisationer til de tre dage i branchens tegn.

En af messens største udstillere ser stor fordel i placeringen i Aalborg. For Intech International, der producerer udstyr til fiskeindustrien, mødes hele branchen nemlig i baghaven hverandet år. Det giver mulighed for at medbringe store maskiner og fremvise funktionsdygtige modeller på de 76 kvadratmeter, de indtager til DanFish International.

- Det kan jeg sige med sikkerhed. Vi kommer aldrig til at have så stor en stand udenfor Aalborg. Dels fordi messen er så tæt på, slår Intechs direktør for seafood, Leif Andersen, fast.

Den korte tur fra Aalborg til Intech Internationals adresse i Brønderslev betyder også, at de har mulighed for at byde velkommen i egne lokaler under messen. Det har virksomheden tidligere gjort, hvilket blev taget godt imod.

- Vi fylder en bus onsdag og torsdag, som tager turen til Brønderslev. Her viser vi rundt og kan fremvise prøveopstillinger på vores maskiner. Så har vi en kok til at lave lidt god mad, så folk kan hygge sig og snakke lidt forretning med hinanden, inden vi kører dem tilbage til Aalborg, siger Leif Andersen.

Dermed gør placeringen DanFish International til et stort højdepunkt for den nordjysk virksomhed.

- Alt omkring messen er jeg meget imponeret over. DanFish er den absolut mest givtige messe, vi deltager i, slutter direktøren.

Udstyrsproducenten deltog for første gang i DanFish International i 2004.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Danfish.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11