23948sdkhjf

Ny ejer af Skibshandler Damsgaard

Maritime Ship Supply (MSS) overtager Skibshandler Damsgaard i Frederikshavn pr. 1. august 2017. Det oplyser Maritime Ship Supply i en pressemeddelelse.

I den forbindelse renoveres Damsgaards på Langerak i Frederikshavn, og MSS forventer at flytte ind i denne måned eller september. Med andre ord har virksomhederne samlet lager og er klar til at udføre service.

Maritime Ship Supply, som blev etableret 1. januar 2017 af Poul-Ole Damgaard Jensen, melder om et tydeligt behov for en totalleverandør i den maritime branche. Også i den lokale industri er der kunder.

Har suppleret hinanden
Virksomheden har adgang til over 1.000.000 varenumre og udvider med opkøbet af Damsgaard sortimentet inden for proviantering drastisk.  

- Det er et stort ønske for os at hjælpe kunderne med alle typer ordrer og i denne branche skal leveringen ofte ske fra dag til dag, udtaler Poul-Ole Damgaard Jensen. 

De sidste måneder har Damsgaard suppleret MSS, når der er kommet store proviantordrer ind. 

Skibshandler Damsgaard har rødder tilbage til Johan Damsgaards købmandsforretning, som han startede i 1922. Frank Nygaard overtog virksomheden i 2000, og virksomheden handler i dag primært med coastere og færger. Disse kontakter kan MSS også få glæde af. 

Mange planer for fremtiden
Maritime Ship Supply og Skibshandler Damsgaard er begge medlem af ISSA og Dansk Skibsleverandør-forening og har til hensigt at blive den største Skibshandler i Frederikshavn Kommune.

Maritime Ship Supply har i øjeblikket adresse i lokaler i FME på Frederikshavn havn. Med flytningen til Damsgaards lokaler mangedobles lagerpladsen. Målet er at opbygge et større lager af olie, forbrugsartikler og proviant. Bl.a. så leveringstid og leveringssikkerhed kan fobedres.

- Hensigten er at have de varer på lager, som kunderne primært efterspørger, og kundernes behov har vi allerede et godt indblik i. Endvidere ønsker vi også at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at kunne opbevare materialer hos os, siger Poul-Ole Damgaard Jensen.

Der indgås også samarbejde med P. Conradsen Skibsproviantering ApS, som har til huse i bygningen på Langerak, og MSS/Damsgaard satser på at kunne udvide samarbejdet med flere virksomheder i den kommende tid.

Kilde: Maritime Ship Supply

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156