23948sdkhjf

Tørlastskibe på vej til Norden fra japansk værft

10 tørlastskibe leveres til rederiet fra japansk værft i perioden 2017-2020. To af dem er dog allerede solgt, før de blev bygget.
10 tørlastskibe vil mellem 2017 og 2020 blive leveret til Norden fra det japanske værft Oshima Shipbuilding. Det skriver rederiet i sit nyhedsbrev "Norden News".

De to første skibe har Norden solgt, allerede før de er bygget. De øvrige otte skibe – alle Supramax – vil indgå i Nordens flåde, oplyser Henrik Lykkegaard Madsen, der som leder af rederiets Asset Management-afdeling har ansvaret for køb, salg og langtidsindbefragtning/udbefragtning af skibe.

Læs også: To japanske ultramax-nybygninger til Norden rapporteres solgt til EastMed

Bygningen af de nye tørlastskibe følges på tæt hold af Nordens nyetablerede site office på værftet. Det er bemandet med tre erfarne teknikere, der har til opgave at sikre, at skibene bygges som aftalt i kontrakten.

-Vi glæder os til samarbejdet med Oshima, hvor vi har fået bygget tørlastskibe siden 1999. Vi ved, at værftet leverer god kvalitet, og at man altid er parat til at lytte til os og til at imødekomme vores ønsker og krav. Det er en stor fordel for begge parter, at vi kender hinanden så godt, og at vi respekterer hinanden, siger nybygningsdirektør Søren Westergaard til nyhedsbrevet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125