23948sdkhjf

Monjasa efterlyser mere bunker-samarbejde

Lovgivning og regulering af shipping- og bunkerindustrierne øger behovet for samarbejde og fælles løsninger, lød det fra Monjasa, da selskabet var vært for et topmøde i Limassol på Cypern for lokale kunder og branchefolk. Det skriver Monjasa på sin hjemmeside.

Ved arrangementet fremlagde oplægsholdere fra S&P Global Platts, Saybolt, og VTTI deres syn på konsekvenserne for yderligere regulering af energihandel, inklusiv beslutning om at reducere indholdet af svovl i bunker-fuel fra 2020 mm.

Derudover udlagde COO i Monjasa Group, Svend Stenberg Mølholt, bunkerselskabets syn på udviklingen og behovet for øget samarbejde:

- Et centralt emne i diskussionen om bunkervirksomheders fremtidige succes er hvordan de lykkes med at koble nye driftsmodeller baseret på digitale compliance-arbejdsgange med eksisterende procedurer og virksomhedskultur. Hos Monjasa er vi endnu ikke i mål med dette arbejde, men vi er kommet et rigtig langt stykke vej i implementeringen af disse ændringer, sagde Svend Stenberg Mølholt under eventen

Shipping- og bunkertopmødet markerede den officielle åbning af Monjasas handelskontor i Limassol.

Kilde: Monjasa

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109