23948sdkhjf

Havnedirektør tager roret hos HH Ferries Group

HH Ferries Groups bestyrelse har udnævnt Johan Röstin som ny administrerende direktør for HH Ferries Group. Han tiltræder efter sommeren 2017 og efterfølger Henrik Rørbæk, som meddelte sin opsigelse i februar. Der oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

- Johan er en særdeles anerkendt leder med en fremragende baggrund fra transportsektoren. Han er en kommercielt stærk og forretningsorienteret leder, som er handlingsorienteret og har fokus på at skabe løbende driftsforbedringer og løfte kundeservicen. Vi ser frem til at trække på Johans erfaringer fra transport og infrastruktur, når han skal lede den daglige indsats for at styrke Scandlines Helsingør-Helsingborg-rutens position som regionens førstevalg for transport over Øresund, siger Rasmus Christiansen, bestyrelsesformand i HH Ferries AB.

"Årets økonomi i Skåne" tager over 
De seneste otte år har Johan Röstin været administrerende direktør i Copenhagen Malmö Port AB. Inden hans tid i Copenhagen Malmö Port AB var han divisionsdirektør hos DB Schenker med ansvar for vækststrategien i Skandinavien og udviklingen af nye produkter i regionen.

Johan Röstin er uddannet inden for virksomhedsstudier og sociologi på universitetet i Lund, og i 2014 fik han titlen ”Årets økonom i Skåne” af Ekonomiforum Skåne.

- Jeg ser frem til denne mulighed for at arbejde med HH Ferries Groups engagerede og dygtige medarbejdere, så vi sammen kan løfte vores resultater og konkurrenceevne til det næste niveau, siger Johan Röstin.

- Vi vil udvikle vores position som det pålidelige, miljøvenlige og konkurrencedygtige førstevalg for transport mellem Danmark og Sverige på Øresund, siger Johan Röstin.

Johan Röstin overtager en færgerute, der står midt i en omlægning til batteridrift, som Henrik Rørbæk har været ankermand på i de første faser af projektet.

Henrik Rørbæk fratræder ved udgangen af juni. I den mellemliggende periode fra 1. juli og frem til Johan Röstins tiltrædelse vil driftsdirektør Jens Ole Hansen være konstitueret administrerende direktør for HH Ferries Group.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.473