23948sdkhjf

Velkommen til unge danskere

UDDANNELSE: RCCL ser dedikation og vilje hos danske praktikstuderende
Manager for safety, compliance & maritime administration Kathryn Neilson fra Royal Caribbean Cruise Lines har givet følgende svar på spørgsmålet om, hvorfor de er gået så dedikeret ind på at samarbejde om praktiksejlads for studerende på Fredericia og Aarhus maskinmesterskoler:

– Fra jeg første gang mødte og
Royal Caribbean Cruise Lines og danske studerende
RCCL er glade for studerende fra maskinmesterskolerne i Aarhus og Fredericia. Følelsen er gensidig.

Kryds i kalenderen for maskinmesterstuderende

Voxpop: Derfor vælger vi praktik hos Royal Caribbean Cruise Lines
interviewede studerende fra de danske skoler, var deres dedikation og entusiasme for erhvervet helt tydelig. Det var desværre også tydeligt, at de havde svært ved at få adgang til den sejltid, der er nødvendig for at kunne ”stemple ud” til søs. Simpelt hen på grund af manglende åbninger hos rederierne for den slags samarbejder. Det betyder, at mange af de ellers maritimt orienterede studerende har måttet søge praktikpladser i land. Og det er jo ikke i samspil med ønsket om at uddanne kvalificerede maritime maskinmestre.

– For RCCL’s del kan jeg kun sige, at samarbejdet med de danske studerende har været exceptionel. Og jeg håber, at rederiet fortsat vil have mulighed for at tilbyde danske studerende mulighed for at tage ophold hos os - gerne på længere horisont. Men ikke mindst for at give dem mulighed for at udvikle sig som ansvarshavende officerer i den globale handelsflåde.

Kathryn Neilson pointerer afsluttende, at tilbagemeldinger fra de involverede skibe i Royal Caribbean International har været meget positive, og at gruppen vil fortsætte med at tilbyde praktikpladser til et antal studerende fra samarbejdende skoler. Og bidrage til at dygtiggøre dem. Seriøst.
Det er ikke for at få billig arbejdskraft at rederiet samarbejder, pointeres det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125