23948sdkhjf

Scandlines grøn agenda for tysk transportudvalg

Den tyske Forbundsdags transportudvalg har været forbi Scandlines for at høre om rederiets grønne agenda
Scandlines har investeret over 25 mio. euro i grønne tiltag alene på Rødby-Puttgarden. Det stopper ikke med hybridsystemet, rederiet har en plan for emissionsfri færgedrift.

Onsdag den 2. november 2016 havde det tyske transportudvalg under ledelse af parlamentsmedlem Martin Burkert (SPD, det tyske socialdemokrati) valgt at lægge vejen forbi Scandlines’ kontor i forbindelse med et todages besøg i København.

Formanden for de tyske statsrevisorer og medlem af transportudvalget Bettina Hagedorn (SPD) havde allerede inden mødet udtrykt ønske om at høre mere om Scandlines’ grønne tiltag. Der opstod en god og livlig diskussion på mødet om alternative transportmuligheder på Femern Bælt.

”Hybridsystemet er nøglen til vores grønne strategi. Med vores erfaring og ekspertise inden for batteridrift i stor skala sætter vi kursen mod vores mål – emissionsfrie færger,” siger Søren Poulsgaard Jensen, CEO hos Scandlines. ”Det glæder mig meget, at det tyske transportudvalg er så interesseret i at høre mere om emissionsfri færgedrift, der er langt mere miljøvenlig end en Femern-tunnel.”

Kilde: Scandlines
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095