23948sdkhjf

Storm i et glas vand – Mols-Linien frikendt

Der er intet hold i sommerens fartanklager mod Mols-Linien. Efter undersøgelse fra Søfartsstyrelsen og politiet har Østjyllands Politi oplyst rederiet, at sagerne er lukket
Der bliver ikke rejst tiltale mod Mols-Linien i forbindelse med sommerens to politianmeldelser om for høj fart. Det oplyser Mols-Linien i en pressemeddelelse.

Myndighedernes nærmere undersøgelser dokumenterer, at Mols-Linien har overholdt sejlads-bestemmelserne, og på den baggrund lukker Østjyllands Politi nu sagsmapperne.

Mols-Liniens chefkaptajn Poul Pedersen glæder sig over, at myndighederne nu har skabt klarhed i sagen.

”Vi har et skarpt fokus på at sejle efter reglerne og arbejder derudover systematisk på at minimere den bølgedannelse, der uundgåeligt skabes af ethvert skib. Der har været en begyndende opfattelse af, at enhver bølge ved stranden skyldes Mols-Linien, og vi er glade for, at den misforståelse nu er rettet,” siger Poul Pedersen.

Kystdirektoratet iværksatte i maj en besigtigelse af rederiets indflydelse på bølgedannelsen ved kysten, og beregningerne viste, at kun omkring 6 procent af bølgeenergien på kysten kan tilskrives Mols-Linien. Den øvrige bølgedannelse skyldes primært vejr- og vindforhold samt anden skibssejlads.

Kilde: Mols-Linien
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094