23948sdkhjf

Det kan du opleve på Danish Maritime Days

Der er mere end 40 selvstændige arrangementer om innovation, bæredygtighed, åbne markeder og sikkerhed, når Danish Maritime Days løber af stablen for tredje år i træk.
Den 24.-28. oktober Danish Maritime Days 2016 kommer til at udgøre en perlerække af maritime events.

Når den maritime verden samles vil der være mere end 40 selvstændige arrangementer, hvor nogle af branchens største globale udfordringer og muligheder bliver vendt under temaerne innovation, bæredygtighed, åbne markeder, og sikkerhed.

”Programmet understreger, at Danish Maritime Days på rekordtid har udviklet sig til en international must attend begivenhed for alle dem, der interesserer sig for den globale maritime branches fremtid. Her har man mulighed for at involvere sig i alt fra frihandel over LNG til anvendelsen af droner i én og samme uge”, siger Michael Søsted, der er sekretariatschef i Danish Maritime Days.

Deltagere fra hele verden - der allerede er registreret deltagere fra over 40 lande - er inviteret til at deltage i den maritime uge, som kommer til at består af konferencer, workshops, messer, virksomhedsbesøg og sociale arrangementer.

Du kan se hele programmet for Danish Maritime Days 2016 her .

Kilde: Danish Maritime Days

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094