23948sdkhjf

VIDEO: APM Terminals hæver kran

APM Terminals løfter sine kraner i Los Angeles til nye højder
Den første af ti STS-kraner på APM Terminals’ Los Angeles Pier 400-anlæg er blevet løftet 10 meter. Det gør den ifølge selskabet til den højeste havnekran i Nordamerika. Kranen ventes klar til brug i løbet af de næste måneder.

"Los Angeles kran-udbygningen, der repræsenterer en investering på 40 mio. dollars, skal holde APM Terminals i forreste række med infrastrukturforbedringer og opgraderinger i amerikanske havne," udtaler APM Terminals CEO, Kim Fejfer, i en pressemeddelelse.

Ud over den øgede højde er kranen også blevet udstyret med LED-lys. Det skal dels give bedre præcision, dels reducere belysningens energiforbrug.

Opgraderingen af de ti kraner skal gøre terminalen klar til regelmæssige ULCV-anløb med op mod 20.000 TEU pr. fartøj. Før opgraderingen kunne kranerne håndtere 13.000 TEU-fartøjer.

APM Terminals’ Los Angeles Pier 400-anlæg har i alt 14 STS-kraner. Når de ti kraner er blevet opgraderet vil de kunne betjene fartøjer med 23 containere i bredden og 10 containeres højde over dæk.



Kilde: APM Terminals
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125