23948sdkhjf

HKH Prins Joachim åbner maritimt teknologisk topmøde

Når brancheorganisationen Danske Maritime den 26.-27. oktober 2016 på tredje år holder teknologisk topmøde i København for den internationale maritime industri, er det atter med HKH Prins Joachim som hovedtaler.
Det teknologiske maritime topmøde under Danish Maritime Days i slutningen af oktober, der har titlen Danish Maritime Technology Conference, får igen i år HKH Prins Joachim som hovedtaler. Hvor Prins Joachim i 2015 holdt afslutningstalen og besøgte en række maritime virksomheder på messen, vil han i år indlede topmødet.

”Prins Joachims tydelige engagement betyder meget for de danske maritime virksomheder, blandt andet så de kan vise over for kunder og samarbejdspartnere, at det er en vigtig industri i Danmark med stor national bevågenhed,” siger adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Maritime.

Danish Maritime Technology Conference stiller i år skarpt på en branche i stærk forandring. Den maritime industri står på tærsklen til en ny teknologisk revolution, hvor digitaliseringen af verdensflåden, Big Data, 3D print og nytænkning af forretningsmodeller kræver teknologisk ekspertise. Samtidig skal den historisk store verdensflåde vedligeholdes og opdateres i takt med skærpede miljøkrav. Danske Maritime og danske udstyrsleverandører præsenterer og drøfter teknologier, skibsdesign, regulering og samlede løsninger for fremtidens søfart.

Protektioner og skibsfart

Prins Joachims viden om og engagement i den maritime verden og teknologisk innovation afspejles i protektioner for blandt andre skoleskibet ’Danmark’, Vadehavscentret, Fjord & Bælt, den danske konkurrence ”Unge Forskere”, Danish Society for Education and Business (DSEB) og Danmarks Tekniske Museum.

Prins Joachim har tæt kendskab til global skibsfart fra sin tid som ansat hos A.P. Møller - Mærsk-gruppen i henholdsvis Hongkong og Frankrig i perioden 1993-1995, som havde det formål at give en bred forretningsmæssig erfaring ud over prinsens landbrugsmæssige baggrund. Prins Joachim er desuden oberst af reserven i Hæren.

Danish Maritime Technology Conference afholdes i Lokomotivværkstedet i København med støtte fra Den Danske Maritime Fond.


Kilde: Danske Maritime
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094