23948sdkhjf

APM Terminals i disput med peruvianske myndigheder

Overvågningsmyndigheden Ositran - med det kortfattede navn Public Use Transport Infractructure Investment Supervisory Body - i Peru er utilfreds med det arbejde, APM Terminals får udført på nyt kajafsnit i havnen. Det noterer sitet Portstrategy.com sig. Problemet skulle være opståede revner i det nybyggeri, APM Terminals står for som led i en udvidelse af aktiviteterne på havnen.

Ositran har på baggrund af sin utilfredshed giver APM Terminals til medio oktober med at komme med en forklaring, og truer ellers med repressalier. APM Terminals har for sin del melddelt, at problemet repræsenterer mindre end én procent af projektets omkostningsniveau og stiller sig i øvrigt noget uforstående overfor Ositrans aggressive holdning, idet selve problemtypen er ganske normal for denne type projekter, forklarer APM Terminals manager Anders Kjeldsen omkring sagen.

Det danske selskab har som konsekvens af sagen besluttet at forhandle direkte med det peruvianske transportministerium om sagen. Selskabet forventer også, at udvidelsen af terminalen i Callao vil ske planmæssigt.

Kilde: Portstrategy.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109