23948sdkhjf

Over 500 til Danish Maritime Days velkomstreception

Centrale aktører fra alle dele af den globale maritime branche mødes den 25. oktober
Den 24.-28. oktober afholdes Danish Maritime Days for tredje år i træk. I år vil den officiel velkomstreception samle mere end 500 deltagere og arrangører fra alle ugens arrangementer til en fejring af den globale maritime branche.

"Jeg glæder mig til at byde centrale aktører fra alle dele af den globale maritime branche velkommen til Danish Maritime Days’ velkomstreception. Den er en god mulighed for mødes med gamle kolleger fra hele verden og for at skabe nye forbindelser," siger John Taxgaard Vice President, global maritime services hos Ericsson, der er vært for velkomstreceptionen sammen med Danish Maritime Days.

"Danish Maritime Days 2016 vil indeholde mere end 40 selvstændige arrangementer. Velkomstreceptionen er en festlig lejlighed til at takke de folk, der er rejst til Danmark fra hele verden, og ikke mindst takke alle arrangørerne for at sætte de vigtigste udfordringer og muligheder i vores branche på dagsordenen," siger Michael Søsted, der er sekretariatschef i Danish Maritime Days.

Danish Maritime Days’ velkomstreception afholdes på Hotel D'Angleterre i København den 25. oktober.

Danish Maritime Days er et non-profit offentligt-privat partnerskab mellem Søfartsstyrelsen, Danmarks Rederiforening og Danske Maritime. Danish Maritime Days er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond, Den Danske Maritime Fond, D/S Orients Fond // D/S NORDEN, Erhvervs- og Vækstministeriet, Hempel Fonden, Lauritzen Fonden og Torm Fonden.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159