23948sdkhjf

OW Bunker-oprydning trækker ud

Afviklingen af konkursboet har meget lange udsigt
Oprydningen efter OW Bunkers konkurs kommer til at tage rigtig lang tid.

"På grund af den meget komplekse sag kan vi først et stykke ind i 2017 beslutte, om vi rejser tiltale mod nogen fra OW Bunker", siger chefen for Bagmandspolitiet, statsadvokat Morten Jakobsen.

Bagmandspolitiet sigter indtil videre en personkreds fra OW Bunker for at have givet forkerte oplysninger til børsmarkedet.

Der har dog for nylig også været godt nyt til de sigtede.

"Finanstilsynet har opgivet at politianmelde min klient i forbindelse med OW Bunkers børsprospekt", siger advokat Søren Bergenser, der repræsenterer OW Bunkers tidligere økonomidirektør Morten Skou.

Erstatningssager er på vej

En række institutionelle investorer afleverede i april i år et privat erstatningskrav på i alt 769 millioner kroner mod en lang række personer i forbindelse med OW Bunkers børsprospekt.

Derudover er der flere erstatningssager på vej fra boet efter OW Bunker på baggrund af en redegørelse fra specialkurator Søren Halling-Overgaard.

En redegørelse fra kuratorerne i OW Bunkers konkursbo viser, at der for øjeblikket er værdier for omkring 12 millioner kroner i boet og krav mod dette på over to milliarder kroner, der primært består af bankgæld.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109