23948sdkhjf

Kendt navn til SAL på Esbjerg Havn

Det bliver et kendt navn på Esbjerg Havn, som fremover kommer til at stå for driften af terminal- og stevedoringaktiviteterne hos Scandinavian Auto Logistics.
Steen Hansen, 60 år, som i mange har varetaget ledelsesroller hos Danbor i Esbjerg, er netop tiltrådt som ny COO hos Scandinavian Auto Logistics (SAL) på Esbjerg Havn.

Her afløser han Kurt Søgaard Hansen, som efter fem år i jobbet har valgt at søge nye udfordringer andetsteds.

Som COO har Steen Hansen fået opgaven med at varetage den daglige drift af SAL’s stærkt voksende aktiviteter inden for billogistik, terminalvirksomhed, klargøring og ombygning af biler samt stevedoring. SAL håndterer også lager- og stevedoring-opgaver inden for offshore, vindmøller og andet projektlast.

- Jeg har samarbejdet med Steen i mere end 25 år og kender ham som værende særdeles kompetent, så jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at tiltrække ham til SAL, siger Henrik Otto Jensen, adm. direktør.

Steen Hansen har i en længere årrække arbejdet for Danbor, hvor han blandt andet har haft ansvaret for driften af offshorebasen. Desuden har han været udstationeret for virksomheden i flere omgange. Senest har han været salgsdirektør hos Stenca Trading i Esbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079