23948sdkhjf

Bladt Industries sender transformerstation til søs

Bligh Bank Phase 2 transformerstation er nu færdigproduceret, og i denne weekend fandt load-out sted fra Bladt Industries’ produktionsfaciliteter i Aalborg.
Fabrikationen af tansformerstationen begyndte i maj 2015, og som hovedentreprenør på EPCI-projektet er Bladt Industries ansvarlig for konstruktion af stål, design, fabrikation, idriftsættelse og installation af transformerstationen. Totalvægten på transformerstationen er 1.100 ton. Det oplyser den nordjyske virksomhed på sin hjemmeside.

Bladt Industries har samarbejdet med Semco Maritime og ISC gennem designprocessen, onshore fabrikation samt offshore idriftsættelse af elektronik og tekniske systemer.

- Projektet er fremskredet som planlagt, og Bladt Industries er meget tilfredse med resultatet. Samarbejdet med Semco Maritime har været endnu en succes med et projekt, som er blevet færdiggjort på kun tre måneder, skriver Bladt Indutries.

Installation finder sted i midten af september 2016.

Transformerstationen bliver en del af Belwind offshore vindmøllepark, som er placeret i Nordsøen 45 km fra Belgiens kyst. Transformerstationen skal indsamle strøm fra 50 vindmøller.

/he/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114