23948sdkhjf

Stor stålordre til Nicon Industries

I forbindelse med et netop afsluttet udbud, har Nicon Industries Esbjerg sikret sig ordre på godt 600 tons stålkonstruktioner. Ordren omfatter fabrikation og installation af Seafastening-strukturer til installationsfartøjet ”Bold Tern”.

Produktionschef hos Nicon Industries Esbjerg, Henrik R. Jensen, fortæller:

- Seafastening er midlertidige fundamenter, der monteres ombord på installationsskibet, hvortil møllekomponenterne fastspændes, mens de sejles fra land og ud til havmølleparken.

- Vi er rigtig stolte over, at vi har vundet denne store ordre i hård konkurrence med andre seriøse producenter. Det er for os en cementering af det gode og langvarige samarbejde, vi har med Fred. Olsen Windcarrier. Samtidig viser det vores unikke evne til at løse store og komplekse projekter på kort tid, slutter Henrik R. Jensen.

Ordren er en udløber af det store havmølle projekt ”Veja Mate”, hvor Fred Olsen Windcarrier skal rejse havmøller i løbet af 2016–2017.

”Veja Mate” er en havmøllepark med en kapacitet på 402 MW, der bliver rejst i Nordsøen. Projektet er beliggende omkring 95 km nordvest for Borkum i den tyske del af Nordsøen, et område med stærk og stabil vind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079