23948sdkhjf

Maersk Supply Service sælger 20 skibe og fyrer 400

Nu får det alt for store udbud konsekvenser
Maersk Supply Service sælger 20 skibe fra. Frasalgene betyder samtidig, at offshorerederiet skærer 400 jobs. Det oplyser Maersk Supply Service i en pressemeddelelse.

Frasalgsplanen sker som en reaktion på begrænsede handelsmuligheder og et for stort udbud af offshore supply-fartøjer på verdensplan, lyder det fra Maersk Supply Service.

"En af Maersk Supply Services vigtigste opgaver er at forsøge at genoprette balancen mellem udbud og efterspørgsel i offshore supply-markedet," udtaler CEO i Maersk Supply Service, Jørn Madsen.

Hovedparten af de fartøjer, som bliver frasolgt, vil blive genanvendt eller ombygget af deres nye ejere med henblik på at konkurrere uden for det nuværende segment.

Frasalgene vil ske over de kommende 18 måneder, men de første 10 fartøjer ventes solgt allerede i år.

Maersk Supply Service vil nu flage sine nybyggede skibe af Stingray-typen ud fra Isle of Man. Der vil blive etableret et kommercielt centrum i Storbritannien, som skal konsolidere ejerskabet og operationer for selskabets projektfartøjer. Dette omfatter Stingray-skibene samt fem eksisterende fartøjer, som også vil blive flaget til Isle of Man.

Kilde: Maersk Supply Service
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5