23948sdkhjf

Ny start for Bimco-kontor i Singapore

Med nyt kontor i Singapore sætter Bimco fokus på medlemsservice såvel som regionale forbindelser.
Bimco har i dag åbnet et nyt kontor i hjertet af Singapore for at forøge servicen for sine medlemmer i den sydøstasiatiske region og booste samarbejdet med regionale maritime foreninger. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Bimco.

Bimcos nye Singapore-kontakt bliver general manager Maite Bolivar Klarup, som kommer til jobbet med 16 års kommerciel maritim erfaring. Bimcos nye kontor deles med medarbejdere fra the Baltic Exchange og the Institute of Chartered Shipbrokers, hvormed området får en lille “klynge” af maritime organisationer.

Angus Frew, Bimcos generalsekretær, siger:

“Vores nye kontor i Singapore er rigtig godt nyt, eftersom vi vil få bedre mulighed for at give direkte råd og støtte til vores medlemmer i regionen. Maite Bolivar Klarup tiltræder hos Bimco med stor shippingerfaring, og jeg er sikker på, at hun hurtigt vil blive en vigtig kontakt for vores medlemmer.”

“Med kontorer i både Shanghai og Singapore ser vi frem til at forbedre vore services til medlemmerne og til at arbejde tættere sammen med de andre maritime organisationer i regionen.”
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093